Wilt u een dakreparatie in Roosendaal laten uitvoeren?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat uitstekend werk aflevert op het gebied van diverse soorten dakbedekking en bijbehorende dak technieken? Nadat Satijn Dakbedekkingen klaar is met uw dak bent u ervan verzekerd dat uw dak er weer jaren tegenaan kan en goed beschermd is tegen de diverse Nederlandse seizoenen en bijbehorende weersinvloeden. Wij leveren topkwaliteit en uitmuntende service bij al onze verschillende werkzaamheden. Dus ook voor het uitvoeren van een dakreparatie in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Ons dakdekkersbedrijf is actief in heel Brabant en voert aan diverse soorten daken zowel nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden als reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, voor zowel de particuliere als de professionele markt. Wat u ook voor uw dakreparatie in Roosendaal in gedachten heeft, wij denken met u mee en voeren graag uw dakwerkzaamheden voor u uit!

Onze service bij uw dakreparatie in Roosendaal

Bij de werkzaamheden aan uw dak werken onze vakkundige en ervaren dakbedekkers uitsluitend met de allerbeste producten. Voor aanvang van iedere opdracht zorgen wij eerst dat wij een goed beeld kunnen schetsen van de benodigde werkzaamheden en materialen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een dakreparatie in Roosendaal? Dan kunt u vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. De verschillende dakwerkzaamheden en daktechnieken die onze deskundige vakmensen onder andere uitvoeren en toepassen zijn:

  • Dakbedekkingen en dakreparaties;
  • Dakisolaties;
  • Dakgoten;
  • Shingles;
  • Zinkwerk;
  • Aanleg van zonnepanelen.

Als u voor ons kiest voor uw dakreparatie in Roosendaal kunnen wij u van dienst zijn bij onderhoudswerkzaamheden aan uw dak, maar ook bij aanleg, reparatie of renovatie zijn wij een betrouwbare partij. Heeft u storm- of waterschade aan uw dak of dakgoten? Wacht dan niet langer en schakel ons in om ergere schade voor te zijn. Wij bieden u, naast onze professionele service en deskundig advies op maat, ook 10 jaar garantie op waterdichtheid van uw dak.

Meer weten over een dakreparatie in Roosendaal?

Heeft u interesse in onze dakdekkerswerkzaamheden en wordt u enthousiast als u kijkt naar de talloze projecten die wij door de jaren heen succesvol hebben uitgevoerd? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de grote aantal mogelijkheden van ons bedrijf. Een dak voor uw nieuwe aanbouw, de renovatie van uw tuinhuis of garage dak of de plaatsing van zinken goten? Het is allemaal mogelijk bij Satijn Dakbedekkingen! Wij staan voor u klaar voor uw dakreparatie in Roosendaal!

offerte aanvragen
5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1