Dakdekker Made

Zoekt u een dakdekker in Made omdat er iets mis is met uw dak? Wij zijn Satijn Dakbedekkingen: een ervaren dakdekker in Made en omstreken. Wij nemen maar al te graag alle werkzaamheden op het dak voor onze rekening. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met betrekking tot het dak erg divers. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen naar alle mogelijkheden. Dit doet u door op de button ‘mogelijkheden’ te klikken. Hier ziet u onder andere de verschillende materialen die u kunt kiezen voor uw dak.

Heeft u interesse in de service van een dakdekker? Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken en de mogelijkheden voor uw dak te bespreken. Of vraag alvast een offerte aan. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw dak volledig weerbestendig is. Satijn Dakbedekkingen: uw allround dakdekker!

Dakdekker in Made: Satijn dakbedekkingen

Waarom zou u voor ons, Satijn Dakbedekkingen, kiezen als dakdekker in Made? Wij hebben de voordelen van onze service voor u op een rij gezet:

 • Complete service
 • Ervaring en vakmanschap
 • Enkel producten van A-kwaliteit
 • 10 jaar garantie op waterdichtheid
 • Eindeloze mogelijkheden

Ervaren dakdekkersbedrijf in Made

Satijn Dakbedekkingen is een ervaren dakdekkersbedrijf in Made. Tijdens alle werkzaamheden werken wij van Satijn Dakbedekkingen enkel met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten. We hanteren een hoge mate van vakmanschap. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om u een waterdicht dak te garanderen. Daarom krijgt u bij ons maar liefst tien jaar garantie op de waterdichtheid. De mogelijkheden op het gebied van dakbedekkingen zijn groot:

 • Bitumineuze Dakbedekking;
 • EPDM;
 • Shingles;
 • Zinkwerk;
 • Goten;
 • Houtherstel;
 • Kunststof (PVC);
 • Renovatie.

Van een dakreparatie tot een dakrenovatie

U kunt ons ook inschakelen bij schade, lekkages, dakisolatie, dakgoten, dakreparatie en zonnepanelen. Heeft u het gevoel dat Satijn Dakbedekkingen iets voor u kan betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken. Voor dakbedekking in Made moet u bij Satijn zijn.

Verschillende soorten dakbedekking

Als dakdekker in Made hebben we ervaring met verschillende soorten dakbedekking. Omdat we al jarenlang in dit vak werken, weten we precies welke dakbedekking het beste bij uw dak past. Wij bieden onder andere bitumen dakbedekking aan, EPDM, houten- of kunststof (PVC) dakbedekking aan. Het voordeel van kunststof dakbedekking is dat het uiterst milieuvriendelijk is. Ook is het volledig aan te passen naar uw dak, omdat we het in verschillende kleuren leveren. Hetzelfde geldt voor shingles, waar u zelf voor de kleur, kleurpatronen en vormen kunt kiezen.

Hoge mate van vakmanschap

Dankzij de jarenlange ervaring van onze dakdekkers bieden wij hoge mate van vakmanschap. Wij werken alleen met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten. We bieden onze klanten veel mogelijkheden en geven altijd een advies op maat. We denken graag met u mee en leggen u een scherpe offerte voor, zodat er over kosten geen onduidelijkheid ontstaat.

Naast Made, werken wij ook op andere plekken in Nederland. Zo werken we als dakdekker bijvoorbeeld ook in Etten-Leur, Moerdijk, Zevenbergen en andere plekken in de regio.

Offerte aanvragen bij de dakdekker in Made

Bent u geïnteresseerd in de service van een dakdekker in Made? Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden uitvoeren door Satijn dakbedekkingen en wees verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op bij vragen.

Satijn Dakbedekkingen komt graag bij u langs in Made om uw dak te bekijken. Nadat we uw dak hebben bekeken, bespreken we de mogelijkheden en eventuele problemen met u. Op basis daarvan bieden we u een advies op maat en een offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor een dakdekker in Made bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres.

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More