De dakdekker in Moerdijk en omgeving

Wij zijn Satijn Dakbedekkingen: uw dakdekker in Moerdijk en omstreken. Onze dakdekkers komen maar al te graag bij u langs en nemen alle werkzaamheden op uw dak voor hun rekening. Wij zijn een kleinschalig dakdekkersbedrijf dat actief is in de regio Moerdijk.

“Satijn Dakbedekking is een ervaren dakdekkersbedrijf dat u met een hoge mate van vakmanschap verzekert van een waterdicht dak.”

 

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact met ons op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

offerte aanvragen

 

Ervaren dakdekker in regio Moerdijk | Satijn Dakbedekkingen

  • Complete service
  • Ervaring en vakmanschap
  • Enkel A-kwaliteits producten
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid

Elke gewenste dakbedekking in Moerdijk is mogelijk

U kunt ons te allen tijde inschakelen bij schade, lekkages, dakisolatie, dakgoten, dakreparatie, dakrenovatie en zonnepanelen. De mogelijkheden op het gebied van dakbedekkingen zijn enorm. Zo kunt u kiezen voor bitumineuze dakbedekking, kunststof (PVC), EPDM, shingles, goten, houtherstel en zinkwerk.

De dakdekker in Moerdijk aan het werk

Kleinschalig dakdekkersbedrijf uit de regio

Satijn Dakbedekkingen is een ervaren dakdekkersbedrijf uit de regio en werkt alleen met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten. Daarnaast hebben we een hoge mate van vakmanschap. We vinden het dan ook erg belangrijk om u een waterdicht dak te garanderen. Om dit te laten blijken bieden wij u standaard tien jaar garantie op de waterdichtheid aan.

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact met ons op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

Maak kennis met onze dakdekker in Moerdijk

Satijn komt graag bij u langs om het dak te bekijken. Wij bespreken dan vervolgens alle mogelijkheden en eventuele problemen met u. Tot slot bieden wij u een advies op maat. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Vraag gerust een offerte aan, of neem contact met ons op! Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

Als u al uw dakbedekkingswerkzaamheden door ons laat uitvoeren bent u verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Voor een goede dakdekker in Moerdijk bent u bij Satijn Dakbedekkingen op de juiste plek.

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More