Uw dakdekker in en nabij Etten Leur

Is er iets mis met uw dak? Dan is het zaak om snel in actie te komen! Maak daarom kennis met Satijn Dakbedekkingen. Wij zijn uw dakdekker in Etten Leur en omstreken en nemen maar al te graag alle werkzaamheden op het dak voor onze rekening. Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken. Daarna zorgen wij ervoor dat uw dak tegen alle weersinvloeden bestemd is. Satijn Dakbedekkingen: uw allround dakdekker!

Dakdekker in Etten Leur en omstreken

Wij realiseren totaaloplossingen op diverse gebieden en garanderen u een waterdicht dak. Bij ons krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekkingen? Satijn Dakbedekking wil graag uw dak periodiek controleren en onderhouden. Zo bent u grote kosten voor. Tijdens onze werkzaamheden werken wij enkel met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben wij een hoge mate van vakmanschap. Daarnaast heeft Satijn Dakbedekkingen ontzettend veel mogelijkheden. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Dakbedekkingen (o.a. kunststof dakbedekking);
  • Dakisolatie;
  • Dakgoten;
  • Shingles;
  • Dak reparatie;
  • Zinkwerk;
  • Zonnepanelen.

Heeft u het gevoel dat Satijn Dakbedekkingen iets voor u kan betekenen? Wij komen vrijblijvend langs bij u voor advies op maat en om de mogelijkheden door te spreken!

Vraag een offerte aan!

Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden door ons uitvoeren en wees verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. We komen graag bij u langs om uw dak te bekijken. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en eventuele problemen met u. Tot slot bieden wij u een advies op maat. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Vraag ook gerust een offerte aan. Voor uw dakdekker in Etten Leur bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres!

offerte aanvragen

Bel mij terug

1