Uw dakdekker in en nabij Standdaarbuiten

Als er iets met uw dak aan de hand is, is het zaak om in actie te komen! Maak daarom kennis met ons: Satijn Dakbedekkingen. Wij zijn uw dakdekker in Standdaarbuiten en omstreken. Satijn neemt maar al te graag alle werkzaamheden op het dak voor haar rekening. Wij realiseren totaaloplossingen op diverse gebieden en garanderen u daarbij een waterdicht dak. Bij ons krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw Dakdekker? Satijn Dakbedekking wil graag uw dak periodiek controleren en onderhouden. Zo bent u die grote kosten voor. Satijn Dakbedekkingen: uw allround dakdekker!

De mogelijkheden bij Satijn Dakbedekkingen

Daarnaast heeft Satijn Dakbedekkingen ontzettend veel mogelijkheden. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Dakbedekkingen (o.a. kunststof dakbedekking);
  • Dakisolatie;
  • Dakgoten;
  • Shingles;
  • Dak reparatie;
  • Zinkwerk;
  • Zonnepanelen.

Tijdens alle bovenstaande werkzaamheden werken wij enkel met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben wij een hoge mate van vakmanschap. Denkt u dat Satijn Dakbedekkingen iets voor u kan betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat. Wij kunnen langskomen om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op!

Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden door ons uitvoeren en wees verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. We komen graag bij u langs om uw dak te bekijken. We bespreken vervolgens de mogelijkheden en eventuele problemen met u. Tot slot geven wij u een advies op maat. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@satijndakbedekkingen.nl of door te bellen naar 06 558 402 87. Voor uw dakdekker in Standdaarbuiten bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres!

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More