Uw dakdekker in Fijnaart

Wij zijn Satijn Dakbedekkingen: uw dakdekker in Fijnaart en omstreken. Als er iets mis is met uw dak, is het zaak om snel actie te ondernemen. Maar als te graag nemen wij alle werkzaamheden op het dak voor onze rekening. De mogelijkheden met betrekking tot het dak zijn tegenwoordig heel divers. Als u op de button ‘mogelijkheden’ drukt, kunt u hier alvast naar kijken. Hier ziet u onder andere de verschillende materialen die u kunt kiezen voor uw dak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen er graag voor dat uw dak tegen alle weersinvloeden bestemd is. Satijn Dakbedekkingen: uw dakdekker in Fijnaart!

Satijn Dakbedekkingen: Dakbedekking in Fijnaart

Satijn Dakbedekkingen kunt u inschakelen bij schade, lekkages, dakisolatie, dakgoten, dak reparatie en zonnepanelen. De mogelijkheden op het gebied van dakbedekkingen zijn groot. Zo kunt u kiezen voor bitumineuze dakbedekking, goten, houtherstel, kunststof (PVC), EPDM, shingles en zinkwerk. Satijn Dakbedekkingen is een ervaren dakdekkersbedrijf. Wij werken dan ook enkel met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben een hoge mate van vakmanschap. We vinden het erg belangrijk om u een waterdicht dak te garanderen. Daarom bieden wij u standaard tien jaar garantie op de waterdichtheid aan. Denkt u dat wij iets voor u en uw dak kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken. Voor dakbedekking in Fijnaart moet u bij Satijn zijn!

Neem contact op!

Satijn komt graag bij u langs om het dak te bekijken. Wij bespreken dan vervolgens alle mogelijkheden en eventuele problemen met u. Tot slot bieden wij u een advies op maat. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden door ons uitvoeren en u bent verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Vraag ook gerust een offerte aan. Voor uw dakdekker in Fijnaart bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres!

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
4/5
Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.
5/5
Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan
5/5
Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat. Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk. Ook namens onze buren bedankt!
5/5
snelle en prima service!!
5/5
Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.
5/5
Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk....Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!
5/5
Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk. Een aanrader !!!!
5/5
Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.
5/5
Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!
Show More
1