Uw dakdekker in Fijnaart

Wij zijn Satijn Dakbedekkingen: uw dakdekker in Fijnaart en omstreken. Als er iets mis is met uw dak, is het zaak om snel actie te ondernemen. Maar als te graag nemen wij alle werkzaamheden op het dak voor onze rekening. De mogelijkheden met betrekking tot het dak zijn tegenwoordig heel divers. Als u op de button ‘mogelijkheden’ drukt, kunt u hier alvast naar kijken. Hier ziet u onder andere de verschillende materialen die u kunt kiezen voor uw dak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen er graag voor dat uw dak tegen alle weersinvloeden bestemd is. Satijn Dakbedekkingen: uw dakdekker in Fijnaart!

Satijn Dakbedekkingen: Dakbedekking in Fijnaart

Satijn Dakbedekkingen kunt u inschakelen bij schade, lekkages, dakisolatie, dakgoten, dak reparatie en zonnepanelen. De mogelijkheden op het gebied van dakbedekkingen zijn groot. Zo kunt u kiezen voor bitumineuze dakbedekking, goten, houtherstel, kunststof (PVC), EPDM, shingles en zinkwerk. Satijn Dakbedekkingen is een ervaren dakdekkersbedrijf. Wij werken dan ook enkel met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben een hoge mate van vakmanschap. We vinden het erg belangrijk om u een waterdicht dak te garanderen. Daarom bieden wij u standaard tien jaar garantie op de waterdichtheid aan. Denkt u dat wij iets voor u en uw dak kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken. Voor dakbedekking in Fijnaart moet u bij Satijn zijn!

Neem contact op!

Satijn komt graag bij u langs om het dak te bekijken. Wij bespreken dan vervolgens alle mogelijkheden en eventuele problemen met u. Tot slot bieden wij u een advies op maat. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden door ons uitvoeren en u bent verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Vraag ook gerust een offerte aan. Voor uw dakdekker in Fijnaart bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres!

offerte aanvragen
5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1