Dakdekker in Zevenbergen

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Zevenbergen? Satijn Dakbedekkingen uw specialist op het gebied van daken. Bij daken is goede dakbedekking, dakreparatie en dakisolatie essentieel. Het dak is immers een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Voor alle klussen op het gebied van dakbedekking in Zevenbergen en omstreken is Satijn Dakbedekkingen uw partner!

Ervaren dakdekker in Zevenbergen

Als ervaren dakdekker in Breda zijn wij gespecialiseerd in vele dakbedekkingswerkzaamheden. Van dakreparatie tot zinken goten en van het plaatsen van zonnepanelen tot epdm dakmateriaal; u bent bij ons aan het juiste adres voor vele uiteenlopende dakbedekkingsklussen. Bekijk ook eens onze projecten en ontdek de vele mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Satijn Dakbedekkingen is uw dakdekker in Zevenbergen

Satijn Dakbedekkingen bedenkt voor elk project een passende oplossing. Waarom moet u voor ons kiezen?

  • Wij bieden u een hoge mate van vakmanschap;
  • Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op waterdichtheid;
  • Wij werken enkel met A-kwaliteitsproducten;
  • Ook voor onderhoudswerkzaamheden, schade of lekkage zijn wij uw partner;
  • Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Offerte aanvragen

Hebben wij als ervaren dakdekker in Zevenbergen uw interesse gewekt? Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden dan uitvoeren door Satijn Dakbedekkingen en wees verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat. We bekijken dan uw dak en bespreken de mogelijkheden en eventuele problemen met u. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Vraag ook gerust een offerte aan. Satijn Dakbedekkingen is u graag van dienst!

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
4/5
Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.
5/5
Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan
5/5
Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat. Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk. Ook namens onze buren bedankt!
5/5
snelle en prima service!!
5/5
Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.
5/5
Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk....Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!
5/5
Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk. Een aanrader !!!!
5/5
Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.
5/5
Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!
Show More
1