Dakdekker in regio Breda

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Indien er iets mis is met uw dak, is het zaak om snel in actie te komen. Maak kennis met Satijn Dakbedekkingen. Wij nemen graag alle klussen die op het dak plaatsvinden voor u uit handen. Als ervaren dakdekker nabij Breda zorgen wij er voor dat uw dak tegen alle Hollandse weersinvloeden beschermd is. Van isolatiewerkzaamheden tot zinkwerk en van zonnepanelen plaatsen tot dakreparatie; Satijn Dakbedekkingen staat voor u klaar!

“Satijn Dakbedekking is een ervaren dakdekkersbedrijf dat u met een hoge mate van vakmanschap verzekert van een waterdicht dak.”

 

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

offerte aanvragen

 

10 jaar garantie op waterdichtheid

Satijn Dakbedekkingen garandeert u een waterdicht dak. Door onze hoge mate van vakmanschap en omdat wij enkel gebruik maken van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten geven wij deze garantie. Bij ons krijgt u daarom maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wij helpen u ook graag bij een verbouwing of uitbouw!

Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking? Laat uw dak dan periodiek door onze dakdekker controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Benieuwd wat Satijn Dakbedekkingen voor u kan betekenen? Bekijk onze diverse projecten en ontdek de mogelijkheden.

Dakdekker Breda

Dakdekker met jarenlange ervaring

Als ervaren dakdekker in regio Breda zijn wij gespecialiseerd in vele soorten dakwerkzaamheden:

Verschillende soorten dakbedekkingen

Satijn Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten dakbedekkingen. Al deze materialen hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

  • Bitumineuze dakbedekking – deze dakbedekking wordt het meest gezien. Het materiaal is bijzonder waterdicht, hecht uitstekend en kan makkelijk verwerkt worden. De traditionele dakdekker zal doorgaans standaard bitumineuze dakbedekking aanraden.
  • EPDM – dit staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit materiaal heeft een paar unieke eigenschappen. Zo is EPDM in het bijzonder erg duurzaam en gaat het vele jaren langer mee dan bitumineuze dakbedekking. Verder behoeft het nauwelijks onderhoud, is het wortelwerend en UV-bestendig. Tot slot is EPDM ook een erg milieuvriendelijke keuze.
  • Kunststof (PVC) – wanneer u over een plat dak beschikt is kunststof dakbedekking een prima keuze. Voor het plaatsen daarvan is geen brander nodig. PVC is milieuvriendelijker dan bitumineuze dakbedekking.

Dakreparatie, dakrenovatie en dakisolatie

De dakdekkers van Satijn Dakbedekkingen kunnen verschillende soorten klussen aan uw dak uitvoeren. Zo is het aanbrengen van dakisolatie bij ieder dak aan te raden. Hierdoor gaat warmte minder verloren, waardoor in stookkosten bespaard kan worden. Op termijn is het isoleren van een dak zeer gunstig voor uw portemonnee. Ook voor andere soorten dakwerken kunt u bij ons terecht. Wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap & expertise!

Wanneer uw dak al wat ouder is en gebreken begint te vertonen kunnen wij de dakrenovatie bij u in Breda komen verzorgen. Door het dak te laten renoveren wordt de levensduur daarvan verlengd. Hierdoor geniet u weer vele jaren van een goed functionerend dak. Natuurlijk is een eenmalige dakreparatie ook mogelijk. Wanneer dit vaker noodzakelijk is kunt u beter overgaan op een grondige renovatie. Zo kan je verdere hogere kosten te besparen.

“Tijdens werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel.”

 

Platte daken in Breda zijn makkelijker te repareren of renoveren dan schuine daken. Dit heeft te maken met het feit dat wij gezekerd en veilig willen en moeten werken. Wanneer mogelijk, zullen wij altijd proberen de schade of het herstel zo duurzaam mogelijk te repareren. Zo zorgen we er samen voor dat u nog vele jaren van uw dak kan genieten.

“Satijn Dakbedekkingen bedenkt voor elk project een passende oplossing!”

Dakdekker in Breda

Een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u overtuigd geraakt van de kwaliteiten van onze dakdekker? Vraag gerust een offerte aan. Wilt u advies op maat? Neem dan snel mogelijk contact op, dan kunnen we samen denk in oplossingen.. Wij plannen graag een afspraak om geheel vrijblijvend bij u in Breda langs te komen om uw dak te bekijken en alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf met u te bespreken.

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
4/5
Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.
5/5
Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan
5/5
Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat. Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk. Ook namens onze buren bedankt!
5/5
snelle en prima service!!
5/5
Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.
5/5
Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk....Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!
5/5
Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk. Een aanrader !!!!
5/5
Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.
5/5
Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!
Show More
1