Dakdekker in regio Breda

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Indien er iets mis is met uw dak, is het zaak om snel in actie te komen. Maak kennis met Satijn Dakbedekkingen. Wij nemen graag alle klussen die op het dak plaatsvinden voor u uit handen. Als ervaren dakdekker nabij Breda zorgen wij er voor dat uw dak tegen alle Hollandse weersinvloeden beschermd is. Van isolatiewerkzaamheden tot zinkwerk en van zonnepanelen plaatsen tot dakreparatie; Satijn Dakbedekkingen staat voor u klaar!

Satijn Dakbedekking is een ervaren dakdekkersbedrijf dat u met een hoge mate van vakmanschap verzekert van een waterdicht dak.

 

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

10 jaar garantie op waterdichtheid

Satijn Dakbedekkingen garandeert u een waterdicht dak doordat wij enkel gebruik maken van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en door onze hoge mate van vakmanschap. Bij ons krijgt u daarom maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking? Laat uw dak dan periodiek door onze dakdekker controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Benieuwd wat Satijn Dakbedekkingen voor u kan betekenen? Bekijk onze diverse projecten en ontdek de mogelijkheden.

Dakdekker met jarenlange ervaring

Als ervaren dakdekker in regio Breda zijn wij gespecialiseerd in vele soorten dakwerzaamheden:

Verschillende soorten dakbedekkingen

Satijn Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten dakbedekkingen. Al deze materialen hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

  • Bitumineuze dakbedekking – deze dakbedekking wordt het meest gezien. Het materiaal is bijzonder waterdicht, hecht uitstekend en kan makkelijk verwerkt worden. De traditionele dakdekker zal doorgaans standaard bitumineuze dakbedekking aanraden.
  • EPDM – dit staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit materiaal heeft een paar unieke eigenschappen. Zo is EPDM in het bijzonder erg duurzaam en gaat het vele jaren langer mee dan bitumineuze dakbedekking. Verder behoeft het nauwelijks onderhoud, is het wortelwerend en UV-bestendig. Tot slot is EPDM ook een erg milieuvriendelijke keuze.
  • Kunststof (PVC) – wanneer u over een plat dak beschikt is kunststof dakbedekking een prima keuze. Voor het plaatsen daarvan is geen brander nodig. PVC is milieuvriendelijker dan bitumineuze dakbedekking.

Dakreparatie, dakrenovatie en dakisolatie

De dakdekkers van Satijn Dakbedekkingen kunnen verschillende soorten klussen aan uw dak uitvoeren. Zo is het aanbrengen van dakisolatie bij ieder dak aan te raden. Hierdoor gaat warmte minder verloren, waardoor in stookkosten bespaard kan worden. Op termijn is het isoleren van een dak zeer gunstig voor uw portemonnee. Ook voor andere soorten dakwerken kunt u bij ons terecht. Wanneer uw dak al wat ouder is en gebreken begint te vertonen kunnen wij de dakrenovatie bij u in Breda komen verzorgen. Door het dak te laten renoveren wordt de levensduur daarvan verlengd en geniet u weer vele jaren van een goed functionerend dak. Natuurlijk is een eenmalige dakreparatie ook mogelijk. Wanneer dit vaker noodzakelijk is kunt u beter overgaan op een grondige renovatie om zo nog hogere kosten te besparen.

Tijdens werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel.

 

Een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u overtuigd geraakt van de kwaliteiten van onze dakdekker? Vraag gerust een offerte aan. Wilt u advies op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een afspraak om geheel vrijblijvend bij u in Breda langs te komen om uw dak te bekijken en alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf met u te bespreken. Satijn Dakbedekkingen bedenkt voor elk project een passende oplossing!

offerte aanvragen

Bel mij terug

1