De Dakdekker rondom Breda

De dakdekker in Breda is Satijn dakbedekking. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen. Is er iets mis met uw dak? Dan komen wij snel in actie. Alle klussen die plaatsvinden op het dak pakken we met beide handen aan. Als ervaren dakdekker nabij Breda zorgen wij ervoor dat uw dak tegen alle Hollandse weersinvloeden beschermd is. Van isolatiewerkzaamheden tot zinkwerk en van zonnepanelen plaatsen tot dakreparatie: onze dakdekker staat voor u klaar! Neem eenvoudig contact met ons op.

“Satijn Dakbedekking is een ervaren dakdekkersbedrijf dat u met een hoge mate van vakmanschap verzekert van een waterdicht dak.”

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Dakdekker in Breda met jarenlange ervaring

Bij Satijn Dakbedekking hebben we al jarenlange ervaring. Voor elke klus op het dak staan wij voor u klaar. Waarom u kiest voor onze specialisten is omdat:

  • Wij werken enkel met A-kwaliteitsproducten
  • Onze specialisten zijn ervaren dakdekkers
  • Wij bieden u een hoge mate van vakmanschap
  • Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op waterdichtheid
  • Ook voor onderhoudswerkzaamheden, schade of lekkage zijn wij uw partner
  • Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!/li>

Dakreparatie breda

 

10 jaar garantie op waterdichtheid

Onze dakdekkers in Breda staan garant voor de daken die zij leggen of repareren. Daarom bieden wij u 10 jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak. Door onze hoge mate van vakmanschap en omdat wij enkel gebruik maken van gecertificeerde A-kwaliteit producten geven wij deze garantie. Wij helpen u ook graag bij een verbouwing of uitbouw!

Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking in Breda? Laat uw dak dan periodiek door onze dakdekker controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Benieuwd wat wij voor u kan betekenen? Bekijk onze diverse projecten en ontdek de mogelijkheden. Of neem eenvoudig contact met ons op.

Dakdekker Breda

Van dakbedekking tot renovatie

Als ervaren dakdekker in de regio Breda zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten dakwerkzaamheden. Zo houden wij ons onder andere bezig met dakreparatie, dakrenovatie en dakisolatie. Maar onze dakdekker zijn ook gespecialiseerd in Shingles, dit is na keramische dakpannen een erg populaire keuze, leggen op uw dak. Wilt u zonnepanelen? Geen probleem, ook hier weten onze dakdekkers raad mee. Verder kunt u bij ons terecht voor dakgoten, zinkwerk en houtherstel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

De soorten dakbedekking van Satijn

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking. Als dakdekker in Breda gebruiken we alleen hoogwaardige materialen voor onze dakbedekking. Elk materiaal heeft zo zijn eigen kenmerk en voordelen. Zo heb je:

  • Bitumineuze dakbedekking – deze dakbedekking wordt het meest gebruikt. Het materiaal is bijzonder waterdicht, hecht uitstekend en kan makkelijk verwerkt worden. Iedere dakdekker zal doorgaans standaard bitumineuze dakbedekking aanraden.
  • EPDM – dit staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit materiaal heeft een paar unieke eigenschappen. Zo is EPDM in het bijzonder erg duurzaam en gaat het vele jaren langer mee dan bitumineuze dakbedekking. Verder behoeft het nauwelijks onderhoud, is het wortelwerend en UV-bestendig. Tot slot is EPDM ook een erg milieuvriendelijke keuze. Onze specialistische dakdekker weer als geen ander hoe die hier mee om moet gaan.
  • Kunststof (PVC) – wanneer u over een plat dak beschikt is kunststof dakbedekking een prima keuze. Voor het plaatsen daarvan is geen brander nodig. PVC is milieuvriendelijker dan bitumineuze dakbedekking. Daarnaast is en platdak voor een dakdekker ook eenvoudig te bewerken.

Dakdekker in Breda

Van dak reparatie tot isolatie

Als dakdekker in Breda kunnen wij verschillende soorten klussen op uw dak uitvoeren. Daarnaast geven wij ook altijd advies en ondersteunen wij u in uw vragen. Oude daken zijn vaak niet of niet goed geïsoleerd. Dit is iets wat wij wel altijd aanraden. De warmte gaat minder snel verloren en de stookkosten zullen ook lager zijn. Op lange termijn is een dakisolatie dus zeer gunstig voor uw portemonnee. Mocht u vragen hebben, dan kunt u die altijd stellen aan onze dakdekker. Wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap & expertise!

 

Heeft u een oud dak? Dan kan het zijn dat uw dakwerk toe is aan renovatie of zelfs reparatie. Door uw dak te renoveren verlengd u de levensduur van uw huis. Zo kunt u nog jaren onbezorgd genieten van uw huis,, tijdens elk seizoen. Onze dakdekker in Breda kan ook eenmalige dakreparatie uitvoeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Dakdekker in Breda voor platte daken

Heeft u een plat dak met schade? Geen probleem! Ook dan staan wij als dakdekker in Breda voor u klaar. Platte daken zijn makkelijker te renoveren of te repareren dan schuine daken. Wij werken op een veilig manier en zijn dus altijd gezekerd op de daken. Wanneer mogelijk, zullen wij altijd proberen de schade of het herstel zo duurzaam mogelijk te repareren. Zo zorgen we er samen voor dat u nog vele jaren van uw dak kan genieten.

Vraag een gratis offerte aan

Heeft u een nieuw dak nodig of is er reparatie nodig? Neem dan contact met ons op. Onze dakdekkers staan klaar voor al uw vragen. Wilt u advies op maat? Neem dan snel mogelijk contact op, dan kunnen we samen denk in oplossingen. Wij plannen graag een afspraak om geheel vrijblijvend bij u in Breda langs te komen om uw dak te bekijken en alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf met u te bespreken. Ook kunt u bellen naar 06 558 402 87

 

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More