Dakdekker in Brabant

Indien er iets mis is met uw dak, is het zaak om snel in actie te komen. Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Maak kennis met de ervaren dakdekkers in Brabant van Satijn Dakbedekkingen. Wij nemen graag al uw werkzaamheden op het dak uit handen. Zo zorgen wij er voor dat uw dak tegen alle Hollandse weersinvloeden bestemd is. Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken; Satijn Dakbedekkingen is uw allround dakdekker!

Satijn Dakbedekkingen: uw Dakdekkers in Brabant

Wij, van Satijn Dakbedekkingen, garanderen u een waterdicht dak. Wij gebruiken namelijk enkel gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben een hoge mate van vakmanschap. Bij ons krijgt u daarom maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking? Laat uw dak dan periodiek door ons controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Benieuwd wat Satijn Dakbedekkingen voor u kan betekenen? Bekijk onze diverse projecten en ontdek de mogelijkheden.

De uitgebreide mogelijkheden van Satijn Dakbedekkingen

Onze ervaren dakdekkers in Brabant zijn gespecialiseerd in verscheidende dakbedekkingswerkzaamheden:

  • Dakbedekkingen (o.a. kunststof dakbedekking);
  • Dakgoten;
  • Dakisolatie;
  • Zonnepanelen;
  • Shingles;
  • Zinkwerk;
  • Dak reparatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft Satijndakbedekking uw interesse gewekt? Laat al uw dakbedekkingswerkzaamheden dan door ons uitvoeren. Dan bent u verzekerd van een dak dat bestemd is tegen alle weersomstandigheden. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat. We bekijken dan uw dak en bespreken de mogelijkheden en eventuele problemen met u. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Vraag ook gerust een offerte aan. De dakdekker in Brabant van Satijn Dakbedekkingen staat voor u klaar!

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
4/5
Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.
5/5
Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan
5/5
Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat. Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk. Ook namens onze buren bedankt!
5/5
snelle en prima service!!
5/5
Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.
5/5
Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk....Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!
5/5
Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk. Een aanrader !!!!
5/5
Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.
5/5
Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!
Show More
1