Dakdekker in regio Roosendaal

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Roosendaal of omgeving? Satijn Dakbedekkingen uw specialist op het gebied van daken. Bij daken is goede dakbedekking, dakreparatie en dakisolatie essentieel. Het dak is immers een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Voor alle klussen op het dak zijn wij van Satijn Dakbedekkingen uw partner. Wij bieden diverse dakwerkzaamheden aan.

Satijn Dakbedekking is een ervaren dakdekkersbedrijf dat u met een hoge mate van vakmanschap verzekert van een waterdicht dak.

 

Een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op. Vraag een offerte aan via het formulier op de website of neem telefonisch contact op: 06 558 402 87.

offerte aanvragen

 

Dakreparatie, dakrenovatie, shingles, zinkwerk en meer

Satijn Dakbedekkingen garandeert u een waterdicht dak doordat wij enkel gebruik maken van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en door onze hoge mate van vakmanschap. Bij ons krijgt u daarom maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking? Laat uw dak dan periodiek door ons controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner. Benieuwd wat onze dakdekker voor u kan betekenen? Bekijk onze diverse projecten en ontdek de mogelijkheden.

Vele mogelijkheden bij onze dakdekker

Als dakdekker kunt u Satijn Dakbedekkingen voor allerlei dakwerken in de regio Roosendaal inschakelen. Wij bieden u veel verschillende mogelijkheden voor uw dakreparatie, dakrenovatie of dakbedekking. Zo werken wij onder meer met bitumineuze dakbedekking, kunststof (PVC) en EPDM. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel.

Dakrenovatie Roosendaal

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact met ons op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

offerte aanvragen

 

 

Maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid

Bij Satijn Dakbedekkingen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om vakmanschap te garanderen bieden we daarom maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden aan. De garantie ziet op de waterdichtheid van uw dak. Doordat we enkel met hoogwaardige producten werken zult u de garantie niet snel nodig hebben. Mocht u na verloop van tijd de zekerheid van een goed dak willen blijven houden, dan kunt u onze dakdekker inschakelen voor onderhoud.

  • Complete service
  • Ervaring en vakmanschap
  • Enkel A-kwaliteitsproducten
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd geraakt van de kwaliteiten van deze dakdekker in regio Roosendaal? Vraag gerust een offerte aan. Wilt u advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een afspraak om geheel vrijblijvend bij u langs te komen om uw dak te bekijken. Tijdens deze afspraak kunnen we alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf met u bespreken. Satijn Dakbedekkingen bedenkt voor elk project een passende oplossing! Ook kunt u bellen naar 06 558 402 87.

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More