Dakdekker in Oosterhout en omgeving

Heeft u een dakdekker in Oosterhout nodig omdat er wat mankeert aan uw dak? Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Indien er iets mis is met het dak, is het zaak om snel in actie te komen. Maak kennis met Satijn Dakbedekkingen. Wij nemen graag alle klussen die op het dak plaatsvinden voor u uit handen.

Als ervaren en kleinschalig dakdekkersbedrijf uit de regio zorgen wij er voor dat uw dak tegen alle Hollandse weersinvloeden bestemd is. Van het verhelpen van een daklekkage tot zinkwerk en van dakbedekking vervangen tot dakrenovatie; onze dakdekkers staan voor u klaar!

Uw dakdekker in Oosterhout en regio

Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat werkzaam is in de regio. Waarom kiezen voor onze diensten? Uw voordelen op een rij:

  • Complete service
  • Ervaring en vakmanschap
  • Enkel A-kwaliteits producten
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid

Schakel direct onze deskundige hulp in om erger te voorkomen. Vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de kosten of bel direct naar 06 55 84 02 87. Graag vertellen we u meer over wat we zoal voor u en uw dak kunnen betekenen.

Uitstekende service

Wij garanderen u een waterdicht dak, doordat wij als dakdekker in Oosterhout louter gebruik maken van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten en door onze hoge mate van vakmanschap. Bij ons dakdekkersbedrijf krijgt u daarom maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur van uw dakbedekking?

Laat uw dak dan periodiek door ons controleren en onderhouden om grote kosten voor te zijn. Ook bij schade of lekkage zijn wij uw partner.

Expertise en deskundigheid

Wij nemen alle werkzaamheden aan uw dak met veel expertise en deskundigheid van u over. Doordat we een ervaren dakdekker zijn in Oosterhout en regio, weten we als de beste hoe we er voor zorgen dat uw dak bestemd is tegen de weersomstandigheden die ons land kent. Hierbij maken de dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf te allen tijde gebruik van de beste daktechniek.

Van dakrenovatie tot houtherstel

Van een dakrenovatie in Oosterhout tot het opsporen en verhelpen van een daklekkage middels dakreparatie. Bij ons dakdekkersbedrijf in Zevenbergen (nabij Oosterhout) kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden aan uw dak:

Van EPDM dakbedekking tot bitumen dakbedekking

De medewerkers van ons kleinschalige dakdekkersbedrijf hebben ervaring met verschillende soorten dakbedekking in Oosterhout. Heeft u een bitumen dak dat gerenoveerd moet worden, of is er sprake van een daklekkage in Oosterhout van uw dak dat belegd is met EPDM?

Wij weten wel raad met de volgende dakbedekkingen:

Dakdekker uit de regio

Wij zijn een dakdekker uit de regio. We staan in Oosterhout en andere steden in de regio voor u klaar. Woont u bijvoorbeeld in Terheijden, Moerdijk, Fijnaart, Zevenbergen of Made? Dan komen we graag geheel gratis en vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offert aan bij uw dakdekker in Oosterhout

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van deze ervaren dakdekker in Oosterhout? Vraag gerust een offerte aan voor een indicatie van de kosten. Wilt u advies op maat van een ervaren dakdekker?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06 55 84 02 87. Wij plannen graag een afspraak om geheel vrijblijvend bij u langs te komen om uw dak te bekijken en alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf met u te bespreken. Onze vakkundige dakdekkers staan voor u klaar!

offerte aanvragen
5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1