Op zoek naar professionele dakrenovatie in Breda?

Wilt u een dakrenovatie in Breda of omgeving laten uitvoeren door een professional? Als u problemen heeft met uw dak en zoekt naar een betrouwbare dakdekker, helpen wij u graag. Is uw dak bijvoorbeeld toe aan een goede onderhoudsbeurt of is er tijdens een zware storm flinke schade aan uw dak ontstaan die u graag zo snel mogelijk wilt laten herstellen om ergere schade aan uw huis te voorkomen? U kunt terecht bij Satijn Dakbedekking in Zevenbergen!

Wij nemen al uw dakzorgen uit handen en zorgen er met onze diverse werkzaamheden voor dat uw dak er de komende jaren weer tegenaan kan.

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact met ons op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

offerte aanvragen

 

Renovatie, nieuwbouw of reparatie?

Wij werken met de beste dakbedekkingstechnieken aan uw dak in Brabant en de nabije omgeving. Nieuwbouw, renovatie, reparatie of onderhoud? Bij Satijn Dakbedekking hebben we altijd wel een passende oplossing voor het probleem. We komen graag bij u langs, zodat we direct kunnen beoordelen wat de ‘schade’ is en hier een plan en oplossing voor kunnen bieden. Neem gerust direct contact met ons op voor een afspraak.

Waarom is dakonderhoud of -reparatie belangrijk?

Een goed functionerend dak is van groot belang om uw woning in goede staat te houden. Het dak boven uw hoofd behoort bestand te zijn tegen alle soorten weertypes, of het nu regent, vriest, sneeuwt, stormt of erg lang droog is. Is er een gebrek aan uw dak en wordt dit niet tijdig verholpen, dan kan dit van kwaad tot erger leiden. Denk aan meer schade door losse dakpannen, lekkage, een volle of kapotte dakgoot of anders. Daklekkage komt helaas nog steeds voor, maar is dankzij goede dakreparatie en tijdig onderhoud veelal goed te voorkomen.

Een passende oplossing voor uw dakrenovatie in Breda

Satijn Dakbedekking is een deskundig dakdekkersbedrijf dat vakkundig te werk gaat en u van een goed afgewerkt en waterdicht dak kan voorzien. Welk type dak u ook heeft, wij hebben als dakdekker altijd een geschikte oplossing voor uw dakrenovatie in Breda. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we altijd een oplossing in de vorm van dakbedekking, dakrenovatie of dakreparatie. Direct een passende oplossing? Vraag gerust een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Onze werkzaamheden

Onze vakkundige dakdekkers voeren onder andere werkzaamheden uit op het gebied van diverse dakbedekkingen (kunststof, bitumineus en EPDM), dakgoten, dakisolatie, dak reparatie, houtherstel, zinkwerk, shingles, dakpannen en zonnepanelen. Bij het uitvoeren van iedere opdracht gaan wij professioneel te werk en bespreken we alle opties en onze uiteindelijke aanpak met u.

Heeft u vragen? Of wenst u een offerte te ontvangen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op maat gerust contact met ons op. Bel naar 06 558 402 87 of vul het online formulier in.

offerte aanvragen

 

Wat mag u verwachten?

Bij Satijn Dakbedekking gaan wij altijd voor de beste kwaliteit:

  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten;
  • Ons personeel voert iedere opdracht vakkundig uit;
  • U krijgt bij ons 10 jaar garantie op waterdichtheid;
  • Bij ons kunt u terecht voor onderhoudswerkzaamheden, schade of lekkage;
  • Wij adviseren u graag over onze eindeloze mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw dakrenovatie in Breda kunnen betekenen? Kijk dan eens naar een overzicht van uiteenlopende projecten die wij reeds succesvol hebben afgerond.

Wat is de schade?

Heeft u schade of een lekkage en wilt u uw dak vakkundig door een lokaal bedrijf laten repareren? Of is uw dak al wat ouder en heeft u interesse in een renovatiebeurt van Satijn Dakbedekking? Wij staan voor u klaar bij het uitvoeren van een dakrenovatie in Breda of omgeving. Wij zijn gevestigd in Zevenbergen. Daarnaast bieden wij ook periodieke controles en onderhoud aan om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen. Door dit onderhoud houden wij de staat van uw dak nauwlettend in de gaten en kunnen wij op tijd ingrijpen, mocht het nodig zijn. Zo kunnen plotselinge hoge kosten voorkomen worden.

Dakrenovatie in Breda? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en bent u benieuwd wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen of vraag een offerte aan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijblijvend bij u thuis langs te komen om het dak te beoordelen en u vervolgens van deskundig advies op maat te voorzien. Ook kunt u bellen naar 06 558 402 87.

 

 

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5
Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!
Show More