Op zoek naar professionele dakrenovatie in Breda?

Heeft u problemen met uw dak en zoekt u naar een betrouwbare dakdekker voor uw dakrenovatie in Breda? Is uw dak bijvoorbeeld toe aan een goede onderhoudsbeurt of is er tijdens een zware storm flinke schade aan uw dak ontstaan die u graag zo snel mogelijk wilt laten herstellen om ergere schade aan uw huis te voorkomen? Dan bent u op zoek naar Satijn Dakbedekking in Zevenbergen! Wij nemen al uw dakzorgen uit handen en zorgen er met onze diverse werkzaamheden voor dat uw dak er de komende jaren weer tegenaan kan. Wij werken met de beste dakbedekkingstechnieken aan uw dak in Brabant. Nieuwbouw, renovatie, reparatie of onderhoud? Satijn Dakbedekking heeft altijd wel een passende oplossing voor het probleem.

Een passende oplossing voor uw dakrenovatie Breda

Een goed functionerend dak is van groot belang om uw woning in goede staat te houden en behoort bestand te zijn tegen alle soorten weertypes, of het nu regent, vriest, sneeuwt, stormt of erg lang droog is. Satijn Dakbedekking is een deskundig dakdekkersbedrijf dat vakkundig te werk gaat en u van een goed afgewerkt en waterdicht dak kan voorzien. Welk type dak u ook heeft, wij hebben altijd een geschikte oplossing voor uw dakrenovatie in Breda. Zo voeren onze vakkundige dakdekkers onder andere werkzaamheden op het gebied van diverse dakbedekkingen (kunststof, bitumineus en EPDM), dakgoten, dakisolatie, dak reparatie, houtherstel, zinkwerk, shingles en zonnepanelen. Bij het uitvoeren van iedere opdracht gaan wij professioneel te werk en bespreken we alle opties met u.

Bij Satijn Dakbedekking gaan wij altijd voor de beste kwaliteit:

  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde A-kwaliteitsproducten;
  • Ons personeel voert iedere opdracht vakkundig uit;
  • U krijgt bij ons 10 jaar garantie op waterdichtheid;
  • Bij ons kunt u terecht voor onderhoudswerkzaamheden, schade of lekkage;
  • Wij adviseren u graag over onze eindeloze mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw dakrenovatie in Breda kunnen betekenen? Kijk dan eens naar een overzicht van uiteenlopende projecten die wij reeds succesvol hebben afgerond.

Dakrenovatie in Breda? Neem contact met ons op!

Heeft u schade of een lekkage en wilt u uw dak vakkundig laten repareren? Of is uw dak al wat ouder en heeft u interesse in een renovatiebeurt van Satijn Dakbedekking? Wij staan voor u klaar bij het uitvoeren van een dakrenovatie in Breda! Daarnaast bieden wij ook periodieke controles en onderhoud aan om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen. Door dit onderhoud houden wij de staat van uw dak nauwlettend in de gaten en kunnen wij op tijd ingrijpen, mocht het nodig zijn. Zo kunnen plotselinge hoge kosten voorkomen worden.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en bent u benieuwd wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen of vraag een offerte aan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijblijvend bij u thuis langs te komen om het dak te beoordelen en u vervolgens van deskundig advies op maat te voorzien.

offerte aanvragen
5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1