Deskundige dakrenovatie in Brabant

Heeft u het vermoeden dat uw dak niet in optimale staat verkeert en wilt u er graag een keer door een professioneel dakbedekkingsbedrijf naar laten kijken? Dan bent u bij Satijn Dakbedekking in Zevenbergen aan het juiste adres! Ieder dak heeft het juiste onderhoud nodig en daarnaast zijn er veel omstandigheden op te noemen waardoor er schade aan uw dak kan ontstaan. Wij voeren uw dakrenovatie in Brabant vakkundig en met de beste dakbedekkingstechnieken uit. Satijn Dakbedekking kan ingeschakeld worden voor veel verschillende werkzaamheden in heel Brabant. Van Breda tot Den Bosch en van Eindhoven tot Bergen op Zoom. Denkt u hierbij aan het verhelpen van lekkages en schade, het uitvoeren van renovatie, onderhoud, dak reparaties, dakisolatie en werkzaamheden aan dakgoten, nieuwbouw en de installatie/reparatie van zonnepanelen. Bij iedere klus staan Satijn Dakbedekking voor u klaar!

Waarom Satijn Dakbedekking voor uw dakrenovatie in Brabant?

Ons vakbekwame personeel is gespecialiseerd in uiteenlopende klussen om uw dak (weer) in de allerbeste staat te krijgen. Satijn Dakbedekking biedt hierbij diverse mogelijkheden aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten bij allerlei soorten daken, zoals: platte daken, zadeldaken, schilddaken, mansardedaken, lessenaarsdaken of bij tentdaken. Onze werkzaamheden zijn erg uiteenlopend en variëren van schoorsteenrenovatie en het plaatsen van zinken goten tot de aanleg van een verandadak of dakkapel. Als u voor uw dakrenovatie in Brabant voor Satijn Dakbedekking kiest kunt u erop rekenen dat wij daken afleveren die tegen ieder weertype bestand zijn en ook 100% waterdicht zijn. Om een beter beeld te krijgen van de diversiteit van onze opdrachten, kunt u onze projecten bekijken. Hier vindt u een greep uit de opdrachten die wij recentelijk afgerond hebben.

U kunt bij ons op de volgende zaken vertrouwen:

  • Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde A-kwaliteitsproducten;
  • Een hoge mate van vakmanschap bij iedere opdracht;
  • Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op waterdichtheid;
  • Wij staan voor u klaar bij onderhoudswerkzaamheden, schade of lekkage;
  • Deskundig advies over onze eindeloze mogelijkheden!

Het belang van degelijk onderhoud

U kunt vervelende situaties vaak voor zijn door uw dak regelmatig van degelijk onderhoud te voorzien. Of u nu in een ruim opgezet nieuwbouwhuis woont of in een klassieke jaren 30 woning, ieder dak is aan slijtage onderhevig. Satijn Dakbedekking kan naast het uitvoeren van uw dakrenovatie in Brabant ook het onderhoud voor uw dak uit handen nemen door periodiek langs te komen en uitvoerige controles te verrichten op uw dak. Met regelmatig onderhoud bent u precies op de hoogte van de huidige staat van uw dak en kunt u inschatten wanneer u actie moet ondernemen om eventuele schade voor te zijn. Zo voorkomt u ook dat u onverwachts met hoge kosten geconfronteerd wordt.

Meer weten over een dakrenovatie in Brabant?

Wilt u goed voor uw dak zorgen en een professioneel bedrijf inschakelen voor onderhoud, is uw tuinhuis dringend toe aan nieuwe dakbedekking of heeft u schade aan uw dak en wilt u dat dit zo snel mogelijk deskundig verholpen wordt? Voor al deze zaken en meer staat Satijn Dakbedekking tot uw dienst! Meer weten over dakrenovatie in Brabant? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

Bel mij terug

5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1
Call Now Button