Vakkundige dakrenovatie in Roosendaal

Heeft u last van een lekkage van uw dak, dakgoot of afvoerpijpen? Heeft uw dak stormschade opgelopen waardoor sommige dakpannen niet meer op hun plaats liggen of uw dakbedekking op bepaalde plaatsen loslaat? Onderneem dan snel actie om verdere schade aan de rest van uw woning te voorkomen! Voor alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie, reparatie of onderhoud kunt u bij Satijn Dakbedekking uit Zevenbergen terecht. Wij voeren uw dakrenovatie in Roosendaal en in de rest van Brabant vakkundig uit en zorgen ervoor dat uw dak weer tegen alle mogelijke weersomstandigheden bestand is! Meer weten over wat Satijn Dakbedekking voor u kan betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden voor uw dakrenovatie in Roosendaal

Bij al onze werkzaamheden voor uw dakrenovatie in Roosendaal zorgen wij altijd voor een totaaloplossing voor ieder type dak. Wij hechten veel waarde aan een waterdichte afwerking van uw gehele dak en bieden u daarom 10 jaar garantie op de waterdichtheid. Wij werken met vakkundig personeel en onze werkzaamheden verrichten wij uitsluitend met hoogstaande A-kwaliteitsproducten. De mogelijkheden voor dakbedekking zijn groot en u kunt Satijn Dakbedekking inschakelen voor onderhoud, lekkages, schade, dakgoten, dakisolatie, dak reparatie en voor de installatie of reparatie van zonnepanelen. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze Dakbedekking;
  • Kunststof (PVC);
  • EPDM;
  • Hout herstel;
  • (Dak)goten;
  • Shingles;
  • Zinkwerk;
  • Renovatiewerkzaamheden.

Geen enkel project is hetzelfde en voor ieder dak gaan wij voor het realiseren van de beste oplossing op maat, waarbij wij altijd alle opties met u bespreken. Bent u benieuwd naar wat onze werkzaamheden inhouden en wilt u graag een aantal voorbeelden zien van verschillende projecten die wij reeds afgerond hebben? Neemt u dan gerust een kijkje bij onze projecten.

Meer informatie over uw dakrenovatie in Roosendaal

Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Wacht dan niet te lang met het ondernemen van actie. Uw dak is een belangrijk maar kwetsbaar onderdeel van uw huis en dient te allen tijde in een goede staat te zijn. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag op maat en bespreken daarbij alle mogelijkheden en/of problemen met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij willen benadrukken dat onderhoud een belangrijk aspect van ons werk is. Met gedegen, periodiek onderhoud hebben wij altijd de mogelijkheid om op tijd ingrijpen en eventuele problemen aan te pakken, voordat deze voor grotere schade en daarbij hoge kosten kunnen zorgen. Daarnaast adviseren wij u om na hevige weersomstandigheden, zoals een flinke storm, altijd zelf een grondige controle uit te voeren op uw dak en goten of om hiervoor een deskundige in te schakelen. Zo weet u meteen of er schade is ontstaan en kunt u eventuele kwetsbare plekken ontdekken.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een professionele dakrenovatie in Roosendaal? Dan kunt u voor vragen of voor meer informatie contact opnemen met Satijn Dakbedekking. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u weten wat het u zal kosten om uw dak te laten herstellen, vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan!

offerte aanvragen
5/5

Goed werk afgeleverd en heel prettig in de omgang. Ik raad J. Satijn zeker aan

5/5

Snelle en correcte reacties op aanvraag. Duidelijke offerte, daadwerkelijk minder werk ook niet in rekening gebracht en keurig gemeld.
Het werk werd volgend afspraak snel en netjes opgeleverd.
Afvoeren vervangen, preventief maar ook één lekkage en een overflow geplaatst.
Een aanrader!!!

5/5

Twee maanden geleden hadden wij lekkage aan onze aanbouw achter. Contact opgenomen met Satijn Dakdekkingen om een offerte te laten opmaken. Het contact verliep soepel en de prijs was ook precies goed.
Het dak van de aanbouw is vakkundig gerepareerd.
Ik zou zeker vaker zaken met Jeffrey en zijn mannen doen als we weer problemen hebben.

5/5

Afgelopen winter de dakbedekking van onze garage laten vervangen. Naast de goede werkzaamheden ben ik vooral te spreken over de communicatie. De weersverwachtingen worden goed in de gaten gehouden en wordt optijd aangegeven of de klus uitgesteld moet worden ivm windkracht of regenval. Er wordt dan snel een alternatieve datum geprikt. Tevens fijn dat thuisblijven niet noodzakelijk, zodat je geen vrij hoeft te vragen van je werk.

5/5

Dit dakbedrijf is fijn en vlot in de communicatie. Zij komen hun afspraken duidelijk na. Tijdens werkzaamheden houden zij je op de hoogte van de voortgang. Door deze heren het dak van mijn dakkapel laten vervangen. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5/5

Vlotte en snelle werkers. 7.30 beginnen is ook beginnen. Heel fijn. Volgende keer weer.

5/5

Goed bedrijf met kennis van zaken. Nette communicatie en werkzaamheden erg goed uitgevoerd.

5/5

dhr. Satijn heeft aandacht voor, en luistert goed naar zijn klant. Hij is bereid zijn werkwijze geduldig uit te leggen. Ook tijdens het werk houdt hij je goed op de hoogte en staat hij open voor suggesties of wensen. Hij is deskundig, werkt snel en nauwkeurig. Afspraken gedurende het gehele project worden stipt nagekomen. Werken met Satijn, betekent dat je een zorg minder hebt.

5/5

De firma Satijn heeft bij mij mijn dakkapel en het nodige loodwerk en dakpannen hersteld. Na een grondige inspectie en een offerte waar ik het mee eens was hebben Jeffrey en Justin de klus prima geklaard. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden. Mijn dakgoten moeten ook vernieuwd worden dus ik zal Satijn zeker uitnodigen voor een offerte.

5/5

Geweldige service.
Het oude dak was echt een puinhoop maar er ligt nu weer een keurig dak.
Heel netjes gewerkt en alles eerst goed doorgesproken.
Ook bij kleine noodgevallen snel ter plaatse.

5/5

Super goede service, ik belde vandaag om 13.00 uur voor een lekkage en kon met geluk al om 13.30 bij mij staan. Netjes opgelost en weer een gelukkige klant. Ook heeft Satijn dakdekkingen bij ons een nieuw dak gelegd op de schuur, ziet er zeer netjes uit. Vakwerk!!

5/5

De firma Satijn heeft vandaag nieuwe zinken goten bevestigd aan mijn huis. Alles ziet er keurig en perfect uit. Prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte binnen gehad van werkzaamheden, materialen en kosten. Bedankt Jeffrey en Kees.

5/5

Een fijn bedrijf, snel, duidelijk, netjes, helder, stipt op tijd. Er wordt ook met je mee gedacht en aangegeven wat de beste oplossing is. Ik beveel J. Satijn van harte aan!

5/5

Zeer snelle en goede service. Vriendelijke heren. Een goede prijs en prettig in contact.

5/5

Satijn Dakbedekkingen heeft alle daken van onze bungalow van nieuwe dakbedekking voorzien incl. isolatie, dakkoepels, afvoerpijpen en nieuw lood. De offerte was duidelijk. De afspraken werden goed nagekomen en er werden goede adviezen gegeven. Het zijn prima vakmensen. Ze leveren goed en net werk.
Een aanrader !!!!

5/5

Satijn dakbedekkingen heeft onze carport, garage en aanbouw van een nieuwe dakbedekking voorzien. Ook hebben ze een nieuwe lichtkoepel geplaatst en nieuw lood aangebracht. De jongens zijn zeer vriendelijk, werken hard en doen wat ze beloofd hebben. De offertes zijn duidelijk, goede adviezen en ook niet onbelangrijk….Ze ruimen alles super netjes op! In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op dit bedrijf!

5/5

Wij zijn zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn netjes en correct zijn uitgevoerd.

5/5

snelle en prima service!!

5/5

Ondanks de vertragingen door het slechte weer erg tevreden over het resultaat.
Professioneel en vakkundig ons platte dak vervangen. Ziet er top uit. Vakwerk.
Ook namens onze buren bedankt!

5/5

Goede afspraken, goed werk geleverd dus wij kunnen het aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan

4/5

Netjes en vriendelijk. Service en kwaliteit dik in orde.

5/5

Meer dan uitstekend geholpen. Meerdere keren gebruik gemaakt van dit bedrijf, bij tuinhuisje en woning. Supersnelle reactie en vakkundige service. Kan het absoluut aanbevelen!

1