Vakkundige dakrenovatie in Roosendaal

Heeft u last van een lekkage van uw dak, dakgoot of afvoerpijpen? Heeft uw dak stormschade opgelopen waardoor sommige dakpannen niet meer op hun plaats liggen of uw dakbedekking op bepaalde plaatsen loslaat? Onderneem dan snel actie om verdere schade aan de rest van uw woning te voorkomen! Voor alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie, reparatie of onderhoud kunt u bij Satijn Dakbedekking uit Zevenbergen terecht. Wij voeren uw dakrenovatie in Roosendaal en in de rest van Brabant vakkundig uit en zorgen ervoor dat uw dak weer tegen alle mogelijke weersomstandigheden bestand is! Meer weten over wat Satijn Dakbedekking voor u kan betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden voor uw dakrenovatie in Roosendaal

Bij al onze werkzaamheden voor uw dakrenovatie in Roosendaal zorgen wij altijd voor een totaaloplossing voor ieder type dak. Wij hechten veel waarde aan een waterdichte afwerking van uw gehele dak en bieden u daarom 10 jaar garantie op de waterdichtheid. Wij werken met vakkundig personeel en onze werkzaamheden verrichten wij uitsluitend met hoogstaande A-kwaliteitsproducten. De mogelijkheden voor dakbedekking zijn groot en u kunt Satijn Dakbedekking inschakelen voor onderhoud, lekkages, schade, dakgoten, dakisolatie, dak reparatie en voor de installatie of reparatie van zonnepanelen. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze Dakbedekking;
  • Kunststof (PVC);
  • EPDM;
  • Hout herstel;
  • (Dak)goten;
  • Shingles;
  • Zinkwerk;
  • Renovatiewerkzaamheden.

Geen enkel project is hetzelfde en voor ieder dak gaan wij voor het realiseren van de beste oplossing op maat, waarbij wij altijd alle opties met u bespreken. Bent u benieuwd naar wat onze werkzaamheden inhouden en wilt u graag een aantal voorbeelden zien van verschillende projecten die wij reeds afgerond hebben? Neemt u dan gerust een kijkje bij onze projecten.

Meer informatie over uw dakrenovatie in Roosendaal

Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Wacht dan niet te lang met het ondernemen van actie. Uw dak is een belangrijk maar kwetsbaar onderdeel van uw huis en dient te allen tijde in een goede staat te zijn. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag op maat en bespreken daarbij alle mogelijkheden en/of problemen met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij willen benadrukken dat onderhoud een belangrijk aspect van ons werk is. Met gedegen, periodiek onderhoud hebben wij altijd de mogelijkheid om op tijd ingrijpen en eventuele problemen aan te pakken, voordat deze voor grotere schade en daarbij hoge kosten kunnen zorgen. Daarnaast adviseren wij u om na hevige weersomstandigheden, zoals een flinke storm, altijd zelf een grondige controle uit te voeren op uw dak en goten of om hiervoor een deskundige in te schakelen. Zo weet u meteen of er schade is ontstaan en kunt u eventuele kwetsbare plekken ontdekken.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een professionele dakrenovatie in Roosendaal? Dan kunt u voor vragen of voor meer informatie contact opnemen met Satijn Dakbedekking. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u weten wat het u zal kosten om uw dak te laten herstellen, vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan!

offerte aanvragen

Bel mij terug

1